Home
  • Dringende medische zorg nodig tijdens weekends, brug- en feestdagen? BEL 1733 (zonaal tarief)

Nieuws

Dokter van wacht nodig? Bel eerst 1733 !! 

MOBILITEIT: De wachtpost is steeds bereikbaar

MET DE WAGEN

➤ Blijde Inkomststraat ➤ Maria Theresiastraat 63A = Parking MCH
➤ te voet naar Justus Lipsiusstraat 36 = Wachtpost Oost-Brabant. Minder mobiele patiënten kunnen zich voor de deur van de wachtpost laten afzetten.

LET OP: Vanaf 1 september 2020 is 60% van de Leuvense binnenstad fietszone. Wat betekent dit concreet?
Voor meer info kan je terecht op www.leuven.be/fietszone
Meer verkeersinformatie kan u vinden via de website van de politie * of telefonisch via 016/21.06.11

Gelieve er rekening mee te houden dat binnen ons werkingsgebied regelmatig ingrijpende én langetermijns wegenwerken uitgevoerd worden, evenementen georganiseerd worden en dit met mogelijke verkeershinder én langere wachttijden tot gevolg.

Huidige verkeersmaatregelen / mogelijke verkeershinder door: 

Vanaf 8/04/2020 - najaar 2021: voert Wegen en Verkeer vier projecten uit op de E314 in Leuven. Voor de laatste informatie over omleidingen en verwachte verkeershinder kan u terecht op www.wegenenverkeer.be/leuven

 

MET HET OPENBAAR VERVOER

Huidige verkeersmaatregelen: /

Geen wagen, geen fiets, geen buurman of buurvrouw die u kan helpen? Vanaf het station van Leuven (NMBS/DE LIJN) is het 450 meter stappen (5 minuten) via de Bondgenotenlaan tot aan de wachtpost, via de Maria Theresiastraat 600 meter stappen (6 minuten).

Overdag zijn er 3 artsen op de wachtpost aanwezig die u graag én snel kunnen verder helpen, indien uw situatie als zeer urgent wordt gediagnostiseerd op de wachtpost belt de arts de dienst spoedgevallen op waar men alles in gereedheid brengt en u verwacht. Spoeddienst Heilig Hart Leuven is op ongeveer 1 km van de wachtpost gelegen en de spoeddienst van UZ Leuven op ongeveer 2,9 km. Wij hebben samenwerkingsovereenkomsten met beide ziekenhuizen. Bekijk hier de locatie van de spoeddiensten.

 


Volg de laatste updates via onze Facebook-pagina.

Naar boven